Pripravujú seriál o ženách z obľúbenej Hrozby z temnoty

NETKY.SK • 26 Júl 2017, 10:32 • 2 min
Pripravujú seriál o ženách z obľúbenej Hrozby z temnoty

SAN DIEGO - Štvorica producentov a scenáristov obľúbeného seriálu Hrozba z temnoty (2005) pripravuje pre televíziu CW jeho spinoff s názvom Wayward Sisters.

slovakia

left justify in out

Projekt plánujú divákom a diváčkam predstaviť pilotnou časťou v rámci 13. sezóny Hrozby z temnoty, ktorá sa na televízne obrazovky v USA dostane v októbri. Narozdiel od pôvodného seriálu, ktorého hlavnými hrdinami sú bratia Winchesterovci, bude novinka sledovať sesterstvo dievčat z náhradnej rodiny.

Scenár majú na starosti Robert Berens a Andrew Dabb, ktorí budú spolu s Robertom Singerom a Philom Sgricciom aj výkonnými producentmi.

V prípade jeho realizácie si v seriáli zahrajú Briana Buckmaster, Kathryn Newton a Katherine Ramdeen, známe z pôvodnej série, ktoré sa pridajú ku skôr ohlásenej Kim Rhodes. Ďalšou členkou hereckého obsadenia bude Clark Backo, ktorá narozdiel od ostatných kolegýň stvárni úplne novú postavu.

Hlavnými hrdinkami príbehu budú šerifka Jody Mills (Rhodes) a problémové mladé ženy, ktoré osireli následkom nadprirodzených tragédií, a pod jej vedením bojujú proti rôznym nadprirodzeným bytostiam. Jody pritom pomáha aj šerifka Donna Hanscum (Buckmaster), ktorá je síce v tomto svete relatívne nová, no stala sa jej blízkou priateľkou.

Newton si zopakuje rolu Claire Novak, ktorá sa vo svete Hrozby z temnoty objavila, keď jej otec poskytol svoje telo anjelovi Castielovi (Misha Collins). Neskôr sa z nej stala lovkyňa a žije u Jody. Ramdeen sa opäť predstaví ako Alex Jones, ktorá sa dostala do Jodyinej opatery po tom, ako ju bratia Winchesterovci zachránili z upírskej rodiny, ktorá ju využívala ako návnadu pre svoje ľudské obete.

Backo si zahrá Patience Turner, novú členku Wayward Sisters, ktorej život sa obráti naruby, keď zistí, že je silným médiom. Tento dar zdedila po odcudzenej starej mame Missouri Moseley, ktorá sa objavila v prvej sezóne Hrozby z temnoty. Patience, ktorú pre jej schopnosti prenasleduje temná sila, napokon tiež nájde útočisko o Jody. Rolu Missouri Moseley si zopakuje Loretta Devine, ktorá médium a rodinnú priateľku Winchestrovcov stvárnila už v epizóde Home.

Nápad na spinoff vzišiel od fanúšikov Hrozby z temnoty, ktorí ho však pôvodne nazývali Wayward Daughters. Jody, Claire, Alex a Donna ale boli ich vysnívaným obsadením. Predchádzajúci pokus o spinoff zo sveta bratov Winchestrovcov, ktorým mal byť projekt Bloodlines, sa však nedostal ďalej ako k predstaveniu v epizóde pôvodnej série a zatiaľ nie je istá ani budúcnosť Wayward Sisters.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jozef Botos

Netky
JAR JE TU O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona