Pripravujú remake komédie Bieli muži nevedia skákať

NETKY.SK • 18 Január 2017, 13:08 • 2 min
Pripravujú remake komédie Bieli muži nevedia skákať

BRATISLAVA - Americký scenárista a producent Kenya Barris, ktorý stojí napríklad za seriálom Black-ish (2014), pripravuje remake športovej komédie Bieli muži nevedia skákať (1992).

slovakia

left justify in out

Na projekte pre filmové štúdio 20th Century Fox spolupracuje s basketbalistom Blakeom Griffinom a hráčom amerického futbalu Ryanom Kalilom. Obaja menovaní športovci a Noah Weinstein sa budú na snímke podieľať ako producenti cez ich produkčnú spoločnosť Mortal Media. Spomínaný Barris pre novinku napíše scenár a tiež bude jej producentom. Ďalšie detaily o filme zatiaľ nie sú známe.


Pôvodnú snímku režíroval Ron Shelton, ktorý sa tiež postaral o scenár. Príbeh sa zameriaval na Billyho Hoylea a Sidneyho Deana, v podaní Woodyho Harrelsona a Wesleyho Snipesa, ktorí si zarábajú hraním pouličných basketbalových zápasov. Muži sprvu súťažia proti sebe, no neskôr začnú pre väčšie zisky spolupracovať. Okrem spomínaných si vo filme zahrali Rosie Perez, Tyra Ferrell, Cylk Cozart, Kadeem Hardison, Ernest Harden Jr. či Nigel Miguel.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies