Princ Andrew zlanil 239 metrov vysoký mrakodrap v Londýne

NETKY.SK • 3 September 2012, 11:34 • 2 min
Princ Andrew zlanil 239 metrov vysoký mrakodrap v Londýne

Princ Andrew zlanil 239 metrov vysoký mrakodrap v Londýne - Zaujímavosti Britský princ Andrew sa dnes spustil na lane dolu po budove vysokej 239 metrov, ktorá je najvyššou v Európe. Jeho cieľom bolo vyzbierať peniaze na charitu.

slovakia

left justify in out

imgBritský princ Andrew sa dnes spustil na lane dolu po budove vysokej 239 metrov, ktorá je najvyššou v Európe. Jeho cieľom bolo vyzbierať peniaze na charitu.
      Kaskadérsky kúsok 52-ročného princa sa začal ráno na 87. poschodí londýnskeho mrakodrapu The Shard a skončil sa na 20. poschodí. Zlaňovanie trvalo druhorodenému synovi kráľovnej Alžbety II. celkovo 30 minút, uvádza agentúra AP.
      Po zostupe princ vyhlásil: "Už to nikdy neurobím."
      Andrew bol súčasťou skupiny približne 40 účastníkov, ktorí zbierali peniaze pre dve nadácie, Outward Bound Trust a Royal Marines Charitable Trust Fund.
      Princ je predsedom dozornej rady nadácie Outward Bound Trust a podarilo sa mu vyzbierať 290.000 libier (364.665 eur).
      Po kaskadérskom výkone povedal Andrew novinárom, že "ťažkým momentom bolo vykročiť von cez okraj (okna)", ale vysvetlil, že tréning s vojakmi kráľovských námorných síl mu dodal sebadôveru.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies