Futbalisti Slovana Bratislava včera vyhrali na pôde Zlatých Moraviec

NETKY.SK • 2 Október 2023, 10:00 • 2 min
Futbalisti Slovana Bratislava včera vyhrali na pôde Zlatých Moraviec

ZLATÉ MORAVCE - Futbalisti Slovana Bratislava vyhrali v nedeľňajšom zápase 9. kola Niké Ligy na pôde Zlatých Moraviec 3:0. V tabuľke im tak patrí štvrté miesto s jednobodovou stratou na tretiu Žilinu, ktorá odohrala o zápas viac. Zlaté Moravce sú na predposlednom jedenástom mieste s rovnakým počtom bodov ako posledné Michalovce, ktoré odohrali o jeden duel menej.

slovakia

left justify in out

Skóre nedeľňajšieho stretnutia otvoril hneď v druhej minúte Jaromír Zmhral, ďalší gól zo šatne pridal Marko Tolič, ktorý v 75. minúte upravil aj na konečných 3:0. Tréner domácich Vladimír Cifranič reagoval trojitým striedaním, no hostia si náskok udržali a zaznamenali piaty triumf v sezóne. Ich súper je zatiaľ bez víťazstva.

 

Hlasy aktérov: Vladimír Cifranič, tréner FC ViOn: " Súhlasím s trénerom hostí s hodnotením stretnutia. Začali sme zle, hneď v úvode sme inkasovali a to isté sa nám stalo aj po zmene strán. Hráčom nemáme čo vyčítať, nemôžeme im uprieť snahu potrebujeme sa chytiť, potrebujeme každý bod. Verím , že v ďaľších zápasoch to bude lepšie. Po druhom inkasovanom góle sme hrali už na riziko, vytvorili sme si šancu na kontaktný gól. bohužiaľ trafili sme iba brvno. Po nevydarenom transfere so Šemrincom riešime brankára , keď sa to nepodarí bude chytať v prípade potreby Richter. Vieme, že teraz prídu pre nás tie kľúčové stretnutia. Chceme vyhrávať musíme ísť od zápasu k zápasu. "



Vladimír Weiss st., tréner Slovana: " Chceli sme dnešný zápas vyhrať, s tým je spokojnosť. Výborne sme začali, potom sme to trochu vypustili. Domáci mali nejaké pološance, ktoré sme vyriešili. Druhý polčas sme už ovládli Budem držať ViOnu palce, hrali futbal a to nám vyhovovalo, hralo sa nám ľahšie .Sme radi , že sme zvládli sériu zápasom pretože proti Slovanu má každý motiváciu navyše. Potrebujem, aby sa strelecky chytili Malik aj Sharani. Už sa tešíme na štvrtok do Ľubľani."



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Marek Nemček
Zdroj: Teraz / TASR Foto: Sportnet - SME
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies