Príbehy zo života: Som pestúnkou pre bohatých.

NETKY.SK • 3 November 2023, 10:00 • 2 min
Príbehy zo života: Som pestúnkou pre bohatých.

Cestujem súkromným lietadlom a víkendy trávim na jachtách. Je to práca snov, tvrdí mladá au-pairka

slovakia

left justify in out

Naozajstná práca snov! Sami Williamsová je pestúnkou pre deti v bohatých rodinách. Jedlá jej pripravuje šéfkuchár a celé dni trávia nakupovaním. Rada na sociálnych sieťach zdieľa vhľad do svojich súkromných výletov tryskáčom alebo víkendov na jachtách. Sami v roku 2021 odletela do USA s plánom pracovať na pár mesiacov ako au-pairka. Po dokončení školy chcela získať nejaké ďalšie životné skúsenosti a cestovanie ju vždy lákalo. Ale ako sa zdá, všetko sa zmenilo po tom, čo okúsila život na vysokej úrovni. Čudovali by ste sa? Ako uvádza The Sun , au-pairka je pomocníčka v domácnosti v cudzích krajinách. U nás nie je veľmi obvyklá. Pracuje priamo v rodinách a je súčasťou ich životov. Zvyčajne s nimi žije a preberá povinnosti spočívajúce v starostlivosti o deti, domáce práce, varenie, prípadne čokoľvek je potrebné.

Relax, pohoda a pokoj. Typická pestúnka?
Dvadsaťštyriročné dievča ale cestuje po Amerike súkromným lietadlom a trávi víkendy na jachte svojej hostiteľskej rodiny. Ako uvádza, ani povinností počas dňa veľa nemá a naozaj sa nenadrie. Zdá sa, že si rodinu vedela vybrať a mala veľké šťastie. Pochádza z Kanady a na svojich sieťach neustále zdieľa svoje zážitky z luxusného života. V súčasnej dobe je už síce na nejaký ten čas doma, ale do USA sa určite plánuje znova vrátiť. Jej hostiteľská rodina ju znova rada prijme. „Keby ste mi pred dvoma rokmi povedali, že budem žiť a pracovať v New Yorku, Hamptons a Miami Beach, nikdy by som tomu neverila,“ napísala pre Mirror. Spočiatku mala v pláne opustiť domov len na pár mesiacov, ale všetko sa zmenilo na také príjemné dobrodružstvo, že svoje plány doslova prekopala. Všetko opisuje ako najlepší zážitok jej života.

Aký bol typický deň au-pair v bohatej rodine?
Typický deň začínala tým, že pripravia deti svojej hostiteľskej rodiny do školy, potom si zacvičia v ich domácej telocvični, ide nakúpiť a vyzdvihne deti zo školy. Keďže mali domáceho kuchára, nemusela riešiť varenie. Potom rozvážala deti na ich mimoškolské aktivity a relaxovala v rodinnom dome. Na svojich sociálnych sieťach radí záujemkyniam, ako sa stať au-pair. Čo všetko to obnáša, kde sa veci zariaďujú a celkovo zdieľa svoje skúsenosti. Aj keď sama uznáva, že ona má svoju rodinu veľmi špecifickú a jednoducho mala šťastie.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Monika
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies