V Martine si pripomenuli rok od smrti Milana Lučanského. Vystúpil zástupca rodiny

NETKY.SK • 30 December 2021, 18:26 • 2 min
V Martine si pripomenuli rok od smrti Milana Lučanského. Vystúpil zástupca rodiny

BRATISLAVA/MARTIN - Lučanský zomrel 30. decembra 2020 po tom, ako sa mal 29. decembra 2020 v ústave na výkon väzby a trestu odňatia slobody v Prešove pokúsiť o samovraždu. Vo väzbe bol pre obvinenia z korupčnej trestnej činnosti. Vyšetrovanie úmrtia pokračuje, v druhej polovici januára 2022 by mali vykonať rekonštrukciu udalostí, ktoré viedli k jeho smrti.

slovakia

left justify in out

Desiatky ľudí si pripomenuli vo štvrtok na Národnom cintoríne v Martine prvé výročie smrti bývalého policajného prezidenta Milana Lučanského. Na situáciu dohliadala polícia.

 

 "K narušeniu verejného poriadku nedošlo. Naďalej policajné hliadky monitorujú okolie Národného cintorína v Martine,“ povedala pre TASR hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Žiline Gabriela Kremeňová.

 

img

 

Splnomocnenec rodiny policajného exprezidenta Miroslav Radačovský na stretnutí spochybnil verziu o tom, že si Lučanský spôsobil smrť sám. Kritizoval aj výstupy nezávislej kontrolnej komisie, ktorá nezistila skutočnosti spochybňujúce verziu, že príčinou smrti bol samovražedný pokus.

 

Prečítajte si tiež: VIDEO: Robert Fico kritizuje väznenie Norberta Bödöra

 

 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Lukas Dedik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies