Priateľku Micka Jaggera L'Wren Scottovú (†47) našli obesenú v apartmáne!

NETKY.SK • 17 Marec 2014, 19:06 • 2 min
Priateľku Micka Jaggera L'Wren Scottovú (†47) našli obesenú v apartmáne!

USA - Štyridsaťsedemročná módna návrhárka L'Wren Scott sa obesila na šatke pripevnenej o kľučku dverí.

slovakia

left justify in out

Priateľku speváka kapely The Rolling Stones Micka Jaggera L'Wren Scott našli dnes mŕtvu v byte na newyorskom Manhattane. Podľa zdrojov amerického denníka Daily News sa 47-ročná žena obesila na šatke pripevnenej o kľučku dverí. Polícia na mieste nenašla list na rozlúčku. Zástupcovia 70-ročného Jaggera, s ktorým sa Scott stretávala od roku 2001, uviedli, že hudobníka správa "šokovala a je úplne zničený".

 

L'Wren Scott v 90. rokoch minulého storočia začínala ako stylistka a spolupracovala s už zosnulým fotografom Herbom Rittsom a neskôr aj s Helmutom Newtonom, Karlom Lagerfeldom či Mariom Sorrentim. Bola tiež známou módnou návrhárkou. Medzi jej klientky patrili Madonna, Julia Roberts, Naomi Campbell, Jennifer Lopez, Sandra Bullock, Uma Thurman, Angelina Jolie, Nicole Kidman či Penélope Cruz. 

 

Informácie pochádzajú z webstránok www.bbc.com, www.nydailynews.com a www.tmz.com.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies