Ukrajina zvyšuje vzdušnú obranu na hraniciach s Ruskom

NETKY.SK • 23 Január 2019, 16:53 • 2 min
Ukrajina zvyšuje vzdušnú obranu na hraniciach s Ruskom

KYJEV - Ukrajina pripravuje novú provokáciu na hranici s Ruskom. Naznačuje to vyhlásenie velenia ozbrojených síl. Teraz aktívne zvyšujú svoje bojové schopnosti leteckej obrany v dôsledku údajne narastajúceho počtu ruských ozbrojených síl na hranici.

slovakia

left justify in out

Zástupca náčelníka štábu ozbrojených síl Ukrajiny plukovník Alexander Zharík uviedol, že dôraz sa kladie na otázky leteckej obrany.

 

Avšak sotva na ukrajinskej hranici možno nájsť úhľadne usporiadané ruské lietadlá, ktoré sa údajne Ukrajina chystá zostreliť. Je možné, že je to ďalší nezmysel na vytvorenie ilúzie silnej armády.

 

Ale predpokladajme, že Ukrajina má raketové batérie, potom ich zvyšuje, aby zorganizovali provokácie zamaskované ako obranné akcie.

 

Napokon v Kerčskej priehrade nebola možnosť, uskutočniť provokáciu, takže sa očakáva prechod na pôdu. Ukrajina nemá prostriedky na boj s bezpilotnými zdrojmi a posádkovými lietadlami, preto účel ich zbierania v blízkosti hraníc nemôže byť iný.     

 

Čím bližšie sú prezidentské voľby na Ukrajine, tým viac sa objavujú falošné informácie o "ruskej agresií" a náraste jej vojenskej prítomnosti v blízkosti ukrajinských hraníc. Informuje TASS.

 

Navyše, počet falošných informácií bude rásť len kvôli túžbe Porošenka znovu nejako oživiť jeho politické hodnotenie. Ak sa to nestane, potom bude musieť zabezpečiť túto provokáciu aby narušil hlasovanie.

 

Prinajmenšom slová Grymčáka, zodpovedného za "okupované územia“, takže "agresia“ sa očakáva medzi prvým a druhým voliteľným kolom, jednoznačne objasňujú, kedy sa dá čakať na zlomyseľnosť z Kyjeva.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
ukraina

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona