Pri zrážke autobusu a električky v Plzni sa zranilo najmenej 19 ľudí

NETKY.SK • 16 November 2016, 19:50 • 2 min
Pri zrážke autobusu a električky v Plzni sa zranilo najmenej 19 ľudí

PLZEŇ - Najmenej 19 ľudí utrpelo dnes popoludní zranenia pri zrážke autobusu a električky MHD v Plzni. Na mieste nešťastia zasahovali posádky viacerých sanitiek, jeden zo zranených údajne prišiel o prsty.

slovakia

left justify in out

Informovali o tom internetové servery Novinky.cz a iDNES.cz s odvolaním sa na očitých svedkov, záchranárov a príslušníkov polície. K nehode došlo vo chvíli, keď autobus križoval električkovú trať, vodička električky (56) pri tom ani nezvonila, ani nebrzdila. Električkovú premávku v inkriminovanom úseku na hodinu prerušili a odklonili.

 

Príčiny nešťastia objasní až policajné vyšetrovanie. Ako uviedla policajná hovorkyňa Hana Štefflová, dychová skúška u oboch vodičov priniesla negatívny výsledok. Pri kolízii došlo k poškodeniu kabíny električky i boku autobusu. Škodu na električke odhadli na 200.000 Kč a na autobuse na 300.000 Kč, uviedol Martin Drápal zo Železničnej inšpekcie, ktorá prípad tiež prešetruje.

 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies