Pri univerzite v USA sa strieľalo, zahynuli traja ľudia

NETKY.SK • 8 Júl 2015, 11:56 • 2 min
Pri univerzite v USA sa strieľalo, zahynuli traja ľudia

BALTIMORE - Traja ľudia zomreli a ďalšia osoba utrpela zranenia po tom, ako neznámi ozbrojenci spustili streľbu do skupiny ľudí stojacej na ulici neďaleko Marylandskej univerzity v Baltimore na východe Spojených štátov.

slovakia

left justify in out

Informovala o tom dnes agentúra Reuters s odvolaním sa na tamojšiu políciu. Dvaja útočníci strieľali v utorok večer miestneho času, krátko pred 23.00 h (dnes 05.00 h SELČ), z dvoch dodávok svetlej farby, vyplýva z vyhlásenia univerzitnej nemocnice.

 

Prvý muž zomrel priamo na mieste činu, ďalší muž a žena podľahli zraneniam po prevoze do nemocnice; štvrtou obeťou je tiež žena, ktorá sa nachádza pod dohľadom lekárov v nemocnici. Polícia vyzvala obyvateľov v oblasti, aby zvýšili opatrnosť. Po dvojici páchateľov sa pátra.

 

Denník Baltimore Sun informoval v tejto súvislosti o incidente spred piatich dní, keď zaznamenali streľbu na dodávku prechádzajúcu cez tú istú mestskú časť Baltimoru.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies