Pri požiari v bytovke uhorela žena

NETKY.SK • 2 Apríl 2013, 13:33 • 2 min
Pri požiari v bytovke uhorela žena

NITRA – Pri požiari v bytovke v Dolnom Ohaji v okrese Nové Zámky uhorela 74-ročná žena. Požiar vypukol v pondelok pred 20:00. Obyvatelia si všimli dym, ktorý vychádzal spoza okien na prvom poschodí.

slovakia

left justify in out

Starosta s ďalšími obyvateľmi búchali na dvere, keďže nikto neotváral, dvere vykopli, no vzhľadom na hustý dym sa už nevedeli dostať dnu a privolali hasičov. Ako povedal nitriansky krajský hovorca hasičov Viliam Pánsky, na miesto prišli hasiči zo Šurian, ktorí v byte našli staršiu ženu bez známok života. Presnú príčinu smrti určí až súdna pitva, dodal Pánsky.

Jasná nie je ani príčina vzniku požiaru. „Jednoznačne sa však dá potvrdiť, že príčinou nebola žiadna technická porucha, pretože v mieste najväčšieho poškodenia sa nenašli žiadne elektrické ani plynové spotrebiče, zásuvky či vypínače,“ povedal Pánsky. Najpravdepodobnejšou príčinou požiaru pravdepodobne je nedbalostné alebo úmyselné konanie.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies