Pri ďalšom útoku idúcim automobilom v Izraeli sa zranili traja ľudia

NETKY.SK • 6 November 2014, 08:13 • 2 min
Pri ďalšom útoku idúcim automobilom v Izraeli sa zranili traja ľudia

JERUZALEM - Traja Izraelčania sú zranení po tom, ako ich v Predjordánsku zrazilo vozidlo. Informovala o tom agentúra Reuters s odvolaním sa na pracovníka záchrannej služby.

slovakia

left justify in out

Dnes je to už druhý podobný útok. Zaki Heller zo záchrannej služby Magen David Adom povedal, že auto narazilo do trojice osôb, ktoré ošetrili priamo na mieste. Jeden zo zranených je vo vážnom stave. Iný izraelský predstaviteľ povedal, že traja zranení sú vojaci.
      

K incidentu došlo v blízkosti palestínskeho utečeneckého tábora al-Arúb, neďaleko obytného bloku. Prvý dnešný útok si vyžiadal jedného mŕtveho a 14 zranených. Muž vrazil autom do zastávky v Jeruzaleme, ktorá bola plná chodcov. Potom pokračoval v jazde, pričom narazil do niekoľkých áut. Následne vystúpil a napadol okolostojacich ľudí palicou. Vodiča, ktorý bol podľa polície východojeruzalemským Palestínčanom, potom zastrelili.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies