Dvaja zranení muži z incidentu na Obchodnej ulici sú v stabilizovanom stave

NETKY.SK • 1 Jún 2019, 12:51 • 2 min
Dvaja zranení muži z incidentu na Obchodnej ulici sú v stabilizovanom stave

BRATISLAVA - Muži zranení počas piatkového (31. 5.) incidentu na Obchodnej ulici v Bratislave sú po operácii v stabilizovanom stave. Jeden z nich zostáva v umelom spánku pod dohľadom lekárov. TASR o tom informovala hovorkyňa Univerzitnej nemocnice Bratislava Eva Kliská.

slovakia

left justify in out

Incident, ktorý vyústil do streľby na Obchodnej ulici v Bratislave, sa začal pred Ministerstvom financií SR na Štefanovičovej ulici. Útočník sa chcel násilím dostať do budovy ministerstva, kde pobodal príslušníka finančnej správy.

 

obrazok

 

Polícia ho následne dostihla na Obchodnej ulici, na výzvy policajtov nereagoval. Na jeho zastavenie použili služobnú zbraň. Polícia tvrdí, že postupovala tak, aby bola zabezpečená ochrana života a zdravia osoby, voči ktorej zasiahla. Pri zásahu poranili nezúčastnenú osobu, 15-ročné dievča.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jana Hupková
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies