FOTO Prezradila Neymarova sestra viac ako mala?

NETKY.SK • 23 Jún 2016, 19:15 • 2 min
FOTO Prezradila Neymarova sestra viac ako mala?

BARCELONA – Neymarova sestra Rafaelle Beckran priliala olej do ohňa ohľadne budúcnosti jej brata. Na Instagrame zverejnila tajomný príspevok v čase, keď sa o Neymarovi špekuluje, že by mohol opustiť Barcelonu.

slovakia

left justify in out

Vlani v lete rokoval Manchester United so zástupcami Neymara o jeho možnom prestupe na Old Trafford. Momentálne je najväčším favoritom na prestup 24-ročnej brazílskej hviezdy Paris Saint-Germain, keďže ešte stále nepodpísal novú zmluvu s katalánskym veľkoklubom.

Vedenie Barcelony je však stále presvedčené, že bývalá hviezda Santosu sa dohodne s klubom na nových podmienkach a zostane na Nou Campe. Neustále však narastajú špekulácie o jeho možnom odchode, keďže Neymar by sa mohol obávať toho, že sa nikdy nestane hviezdou tímu č. 1, kým tam je Leo Messi a Luis Suárez.

V parížskom klube by ho čakal ružový život, hlavne teraz, keď sa Zlatan Ibrahimovič rozhodol nepredĺžiť zmluvu.

 

Jeho sestra Rafaelle priživuje plamene špekulácií tajomným obrázkom vlakového vozňa s komentárom: "Dúfam, že pôjdeš niekam, kde budeš šťastný."

 

 

💭

Fotka uverejnená používateľom Rafaela (@rafaella),

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies