Prezident prijal monacké knieža Alberta II. s manželkou

NETKY.SK • 9 Júl 2012, 13:28 • 2 min
Prezident prijal monacké knieža Alberta II. s manželkou

Prezident prijal monacké knieža Alberta II. s manželkou - Politika Nemecký prezident Joachim Gauck s prvou dámou Danielou Schadtovou dnes v Berlíne na zámku Bellevue privítal monacké knieža Alberta II.

slovakia

left justify in out

img

Nemecký prezident Joachim Gauck s prvou dámou Danielou Schadtovou dnes v Berlíne na zámku Bellevue privítal monacké knieža Alberta II. a jeho manželku kňažnú Charlene.
      Hostia z Monaka sa zapísali do návštevnej knihy, vzdala im poctu čestná stráž. Potom knieža Albert (54) rokoval s nemeckým prezidentom, Schadtová sa venovala kňažnej Charlene (34).
      Albert II. sa počas svojej návštevy Berlína stretne aj s nemeckým ministrom financií Wolfgangom Schäublem a v programe má i výlet loďou po rieke Spréva s nemeckým ministrom zahraničných vecí Guidom Westerwellem.
      Monacké knieža a jeho manželka sú ako kniežací pár prvý raz na oficiálnej návšteve Nemecka. Pricestovali v nedeľu, v utorok majú navštíviť Stuttgart.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies