Prezident Barcelony Bartomeu: Messi je najlepší v histórii

NETKY.SK • 24 November 2014, 15:28 • 2 min
Prezident Barcelony Bartomeu: Messi je najlepší v histórii

BARCELONA - Prezident FC Barcelona Josep Maria Bartomeu označil Lionela Messiho za najlepšieho hráča futbalovej histórie.

slovakia

left justify in out

Bartomeu to povedal pre španielske médiá po sobotňajšom Messiho gólovom koncerte v zápase 12. kola Primera División proti FC Sevilla (5:1). Vďaka trom gólom v tomto stretnutí sa stal 27-ročný Argentínčan so súčtom 253 najlepším strelcom španielskej najvyššej súťaže v celej jej histórii.

 

"Za tie roky sme si už zvykli na to, že Leo nám ponúka chutný futbalový produkt. Sme veľmi potešení tým, že sa to deje práve v drese FC Barcelona," zdôraznil klubový šéf Bartomeu. 

 

Messi nastrieľal za katalánsky veľkoklub spolu vo všetkých súťažiach už 368 gólov a ďalších 45 pridal v drese argentínskej reprezentácie. Messi má s FC Barcelona kontrakt do 30. júna 2018. "Jeho rekord strelených gólov v Primera División sa bude ďalej vyvíjať. O tom som presvedčený, veď je to stále ešte mladý hráč," povedal o Messim jeho súčasný tréner v FCB Luis Enrique. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies