Prezident Atlética Madrid neverí, že Diego Costa v lete odíde

NETKY.SK • 25 Február 2014, 16:09 • 2 min
Prezident Atlética Madrid neverí, že Diego Costa v lete odíde

MADRID - Prezident španielskeho futbalového Atlética Madrid Enrique Cerezo verí, že hviezdny útočník Diego Costa neodíde z klubu počas letného prestupového obdobia.

slovakia

left justify in out

S budúcnosťou 25-ročného Brazílčana so španielskym pasom sa spájajú viaceré tímy z Britských ostrovov, naposledy sa koncom januára spomínala londýnska Chelsea, minulý rok prejavil interes aj FC Liverpool. "Neverím, že Diego Costa v lete opustí klub, nepredáme ho. To však nezastaví ostatných, aby mali o neho záujem," citoval Sky Sports slová Cereza zo športového fóra na jednej z univerzít v Madride.

Rodák z brazílskeho Lagarta prežíva fantastickú sezónu, v doterajších 25 zápasoch najvyššej španielskej súťaže Primera División strelil 21 gólov a len o jeden presný zásah zaostáva za vedúcim Cristianom Ronaldom z Realu Madrid. Costa by sa mal v lete predstaviť na majstrovstvách sveta v rodnej Brazílii a možno už v drese Španielska. "Diego chce byť členom španielskeho národného tímu a to je veľmi dôležité rozhodnutie. Má rád Španielsko, žije tu a verí, že je to tak preňho lepšie," dodal Cerezo. 

Magnetom na udržanie Diega Costu v Madride môže byť aj dobré umiestnenie v najvyššej súťaži, zverenci trénera Diega Simeoneho môžu dosiahnuť najlepšie umiestnenie od sezóny 1995/1996. Vtedy Atlético získalo majstrovský titul, odvtedy bolo najvyššie na treťom mieste, a to vlani. Madridčanom patrí momentálne tretie miesto so ziskom 60 bodov, obhajca titulu FC Barcelona je len o skóre pre ním. Oba kluby zaostávajú za vedúcim Realom Madrid o tri body. "Los Colchoneros" majú šancu na úspech aj v Lige majstrov, v prvom zápase osemfinále zvíťazili doma nad AC Miláno 1:0 práve gólom Diega Costu. Odveta je na programe 11. marca. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies