Prepadák: Lazio Rím predalo v prvý deň iba 11 permanentiek

NETKY.SK • 20 Júl 2016, 08:50 • 2 min
Prepadák: Lazio Rím predalo v prvý deň iba 11 permanentiek

RÍM - Jedenásť hráčov klubu na ihrisku a v hľadisku jedenásť držiteľov permanentiek, plus nejaké tisíce fanúšikov so zápasovým lístkom.

slovakia

left justify in out

Takto nejako by zrejme vyzeral domáci duel talianskeho Lazia Rím, ak by nový ročník 2016/2017 tamojšej najvyššej súťaže Serie A odštartoval začiatkom tohto týždňa. Rimania v pondelok, prvý deň predaja, nenašli ani tucet záujemcov o sezónne vstupenky, referuje La Gazzetta dello Sport. Ich Stadio Olimpico má kapacitu viac než 70-tisíc miest. Vlani Lazio predalo rekordne málo permanentiek - len 12 800, podotkol web espnfc.com. Úvodné zápasy Serie A 2016/2017 sú na programe v nedeľu 21. augusta.

 

Lazio Rím obsadilo v minulej sezóne ôsmu priečku v Serie A. V júli mal mužstvo prevziať argentínsky odborník Marcelo Bielsa, no po dvoch dňoch od podpisu kontraktu si to s novou prácou rozmysel a vycúval. Lazio je dvojnásobný taliansky šampión, uspelo v rokoch 1974 a 2000. V roku 1999 triumfovalo v európskom Pohári víťazov pohárov.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies