Premeňte svoj dom či byt na bezpečný domov

NETKY.SK • 23 Október 2019, 12:00 • 2 min
Premeňte svoj dom či byt na bezpečný domov

Kto by sa netešil domov po ťažkom a namáhavom dni? Na vlastné pohodlie, súkromie, relax a svojich blízkych? Určite každý jeden z nás.

slovakia

left justify in out

Vytvorte si tú pravú rodinnú atmosféru

Ak by sme sa opýtali viacerých ľudí, čo si predstavujú pod pojmom domov, dostali by sme rôzne odpovede. Väčšinou náš domov tvoria naši najbližší. Nemali by sme však zabúdať ani na samotné zariadenie našej domácnosti, či už žijeme v rodinnom dome alebo v byte. Veľmi dôležitou súčasťou nášho príbytku sú napríklad okná. Dnes je veľa firiem, ktoré vyrábajú okná do domácností a lákajú svojich zákazníkov rôznymi akciami. A nemožno im to vyčítať, pretože vývoj napreduje a konkurencia rastie. Súčasným trendom sa stávajú drevo - hliníkové eurookná, ktoré sú zaujímavé svojím dizajnom a takmer nenáročné na údržbu.

 

Bezpečnosť a kvalita na prvom mieste

Mnohé domácnosti majú plastové okná, ktoré sú určite lacnejšou voľbou ako okná z dreva a splnia svoj účel. Hlavne si ich nevedia vynachváliť tí, ktorí vďaka nim ušetria za kúrenie v zime a zasa v lete majú schopnosť zadržať teplo a slnečné lúče. Dnes však už nie sú na trhu jediným typom okien.

 

Už sme spomenuli, že čoraz obľúbenejšími sú drevené alebo drevo-hliníkové eurookná. Ich výhodou je dlhá životnosť a minimálne nároky na údržbu. Okrem toho majú dobré tepelno – technické parametre, sú vodotesné, odolné voči zaťaženiu vetrom a pochváliť sa môžu aj bezpečnosťou.

 

Chráňte svoj príbytok pred nevítanými návštevníkmi

Dôležitosť okien v domácnosti netreba opäť zdôrazňovať, všetci by sme mali vedieť, že ide o dôležitú súčasť nášho bývania. Nemali by sme však zabúdať ani na kvalitné vchodové dvere, ktoré  sú z hľadiska bezpečnosti tiež veľmi podstatné a chránia nás pred vonkajšími nepriaznivými vplyvmi alebo pred nevítanými návštevníkmi.

 

Vchodové dvere oddeľujú vonkajší svet od nášho súkromia, v ktorom sa chceme cítiť čo najbezpečnejšie a najpohodlnejšie. Preto by sme mali dbať na ich zodpovedný a dôsledný výber, čo sa týka materiálu, dizajnu a funkcií. Na prvom mieste treba vsadiť na kvalitu a bezpečnosť vchodových dverí, aby sme sa spolu so svojimi blízkymi cítili po celý čas v bezpečí.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Ella marketing
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies