Predajňu potravín v okrese Martin zachvátil požiar

NETKY.SK • 29 December 2017, 12:34 • 2 min
Predajňu potravín v okrese Martin zachvátil požiar

VALČA – Požiar potravín vo Valči v okrese Martin likvidovali vo štvrtok (28.12.) večer šiesti hasiči z hasičskej stanice v Martine. TASR o tom informoval Marek Panák z Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru (KR HaZZ) v Žiline.

slovakia

left justify in out

"Prieskumom zistili, že ide o požiar vo vnútorných priestoroch predajne potravín. Počas zásahu vynášali hasiči s použitím autonómnych dýchacích prístrojov zábavnú pyrotechniku, ktorá sa nachádzala v predajni. Do hodiny a pol od začiatku zásahu požiar zlikvidovali a následne termo kamerou skontrolovali priestory nad poškodenými stropnými podhľadmi," uviedol Panák.

 

Doplnil, že pri požiari sa nikto nezranil. "Materiálnu škodu spôsobenú požiarom majiteľ predbežne odhadol na 270.000 eur. Príčina vzniku požiaru je momentálne v štádiu zisťovania príslušníkmi Požiarnotechnického a expertízneho ústavu Ministerstva vnútra SR v Bratislave," dodal Panák.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies