VIDEO: Z rôznych častí Ruska hlásia výbuchy!

NETKY.SK • 27 Apríl 2022, 09:06 • 2 min
VIDEO: Z rôznych častí Ruska hlásia výbuchy!

MOSKVA - V troch ruských oblastiach neďaleko ukrajinských hraníc bolo v stredu skoro ráno počuť výbuchy a v meste Belgorod v rovnakom čase vypukol požiar v muničnom sklade. Informuje o tom agentúra Reuters s odvolaním sa na miestnych predstaviteľov.

slovakia

left justify in out

Gubernátor administratívneho územného celku Kurská oblasť Roman Starovojt uviedol, že čo sa týka výbuchov, ktoré bolo v stredu ráno počuť v meste Kursk, išlo pravdepodobne o systémy protivzdušnej obrany.

 

 

V meste Voronež, hlavnom meste rovnomennej oblasti na juhozápade Ruska, bolo podľa ministra pre núdzové situácie, na ktorého sa odvolala ruská tlačová agentúra TASS, počuť dva výbuchy. Tieto incidenty sú predmetom vyšetrovania.

 

Gubernátor Belgorodskej oblasti Viačeslav Gladkov zase uviedol, že požiar muničného skladu neďaleko dediny Staraja Nelidovka sa podarilo uhasiť a civilisti neutrpeli zranenia.

 

img

 

Rusko začiatkom apríla obvinilo Ukrajinu, že jej sily útočili bojovými vrtuľníkmi na sklad paliva v ruskom meste Belgorod a spustili paľbu v niekoľkých obciach v danej oblasti. Belgorodská oblasť v Rusku sa nachádza pri hraniciach s ukrajinskými oblasťami Luhanskou, Sumskou a Charkovskou, kde od začiatku invázie prebiehajú ťažké boje.

 

Prečítajte si tiež: Rusko zastavilo dodávky plynu do ďalšej krajiny. Je Slovensko pripravené?



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Lukas Dedik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies