Pred domom Igora Matoviča sa konal protest kotlebovcov proti jeho vláde a očkovaniu

NETKY.SK • 29 November 2020, 09:16 • 2 min
Pred domom Igora Matoviča sa konal protest kotlebovcov proti jeho vláde a očkovaniu

TRNAVA – Proti vláde Igora Matoviča a proti očkovaniu novou vakcínou protestovali v Trnave stovky priaznivcov strany Kotlebovci – ĽSNS.

slovakia

left justify in out

Pred dom, kde Matovič býva, položili drevenú truhlu a pohrebný veniec. Podľa odhadov polície bolo na podujatí približne 500 ľudí.

Protestujúci žiadali najskôr odstúpenie Igora Matoviča, potom jednoznačne odmietli očkovanie proti ochoreniu COVID-19. Prihovoril sa im predseda strany Marián Kotleba, poslanec Národnej rady Miroslav Suja aj europoslanec Milan Uhrík.

 

 

Policajti chránili len dom, v ktorom predseda vlády býva, ulica zostala na rozdiel od 17. novembra otvorená. Žiadny incident nezaznamenali a polícia nemusela zakročiť. Na výzvu Mariána Kotlebu protestujúci na začiatku aj na konci podujatia policajtom zatlieskali a následne sa rozišli. 

 

Svojim sympatizantom poďakoval za účasť, pričom označil premiéra za diktátora. "Keď vydržíme, Slovensko a naše deti pred vakcinačnou mafiou na čele s Matovičom uchránime! A my s pomocou Božou vydržíme, lebo vydržať musíme!!!," uviedol Kotleba v príspevku na sociálnej sieti.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katarina Zakova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies