Táňa Pauhofová rada strieda žánre, no musí v tom byť nejaká harmónia a zmysel

NETKY.SK • 5 December 2019, 11:40 • 2 min
Táňa Pauhofová rada strieda žánre, no musí v tom byť nejaká harmónia a zmysel

BRATISLAVA - Známa herečka sa len prednedávnom objavila v hlavnej ženskej úlohe v kriminálnom seriáli Bez vedomia Ivana Zachariáša a už dnes sa na plátnach slovenských kín predstaví ako jedna z hrdiniek filmu Šťastný nový rok.

slovakia

left justify in out

Slovenská herečka Táňa Pauhofová podľa vlastných slov nikdy nemala vysnívanú rolu. "Ja nemám vysnívané veci, skôr sa nechávam prekvapovať, čo ku mne príde a jediná moja vízia je nájsť v tom celom trošku pokoja a harmónie, po pracovnej aj po súkromnej stránke, aby sa to všetko nejako vybalansovalo," vyjadrila sa.

 

img


"Šťastný nový rok som začala natáčať hneď po tom, ako som po niekoľkých mesiacoch dotočila Bez vedomia, čo bolo, aj keď jedno z najúžasnejších, ale veľmi náročných období, takže na nakrúcanie Šťastného nového roka som si vlastne išla do tých Tatier s ľuďmi, ktorých mám rada a s ktorými mi je dobre, odpočinúť," prezradila Pauhofová, ktorá v novinke stvárnila nešťastnú mladú ženu, ktorá je čerstvo po rozchode. "Čo o tej mojej dievčine povedať... Sklamaná, smutná, ale vďaka svojim priateľkám nie osamelá, hľadajúca a nájdená," opísala niekoľkými slovami svoju filmovú Hanu.

 

img


Veľa skúseností s komédiami podľa vlastných slov nemá. "Bez toho striedania žánrov to ale nejde. Gro mojej práce je práve tá pestrosť a ja to rada vyvažujem, aj to divadlo aj film, a dávam si záležať na tom, aby som sa dlhodobo nepohybovala iba v náročných veciach alebo len v ľahších, aby v tom bola nejaká harmónia a aby to zakaždým malo zmysel," poznamenala.

 

img

 

Sympatická herečka verí, že divákov a diváčky nová snímka pohladí na duši. "Je to rozprávkový príbeh, no myslím si, že každý deň prichádzame o toľko ilúzií a každý deň sme konfrontovaní s niečím, čo sa nám úplne nepáči, takže občas každý z nás to pohladenie potrebuje...

 

 

Ja som človek, ktorý má síce bližšie k tým ťažším veciam, no napriek tomu si myslím, že to pohladenie čas od času treba a prísť si oddýchnuť a spočinúť a urobiť si na chvíľu dobre - to je to, čo dúfam, že si tí diváci z tohto filmu môžu zobrať a preto som do toho projektu aj išla," uzavrela Pauhofová.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief

Netky
JAR JE TU O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona