Prečo boli všetci zelení? Trnavský trávnik bol zelenší ako zvyčajne

NETKY.SK • 1 August 2018, 11:38 • 2 min
Prečo boli všetci zelení? Trnavský trávnik bol zelenší ako zvyčajne

TRNAVA - Na trnavskom Štadióne Antona Malatinského došlo v utorňajšom dueli 2. predkola futbalovej Ligy majstrov 2018/2019 medzi domácim Spartakom a Legiou Varšava (0:1) k neobvyklej situácii. Poľský web sportowefakty.wp.pl už v priebehu úvodného dejstva upozornil, že slovenskí organizátori natreli trávnik na zeleno.

slovakia

left justify in out

Ihrisko vyzeralo pred úvodným hvizdom Izraelčana Roia Reinshreibera dokonale pripravené, ale stačilo niekoľko minút a ukázalo sa, že to bola len ilúzia a časti trávnatej plochy, ktoré spálilo slnko, boli premaľované. Aj televízne zábery preukázali, že viacerí hráči mali v sklzoch na výstroji aj na pokožke stopy po zelenej farbe.

 

"Poprosím kontaktovať City Arenu, my ako klub sme tu v prenájme a nevieme sa k tomu vyjadriť," uviedol Marek Ondrejka, PR a event manažér FC Spartak Trnava.

 

img




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies