Užite si predĺžený víkend v cisárskej atmosfére na Schloss hofe

NETKY.SK • 14 September 2023, 13:30 • 2 min
Užite si predĺžený víkend v cisárskej atmosfére na Schloss hofe

Bratislavčanom dobre známe a obľúbené miesto výletov – elegantný zámok Schloss Hof pripravil už na zajtra 15. septembra v deň voľna špeciálny program pre slovenských návštevníkov.

slovakia

left justify in out

Budete môcť nahliadnuť do života vtedajšej šľachty, dozvedieť sa o zaujímavých historických kuriozitách, či obdivovať mimoriadnu výstavu „Poklady z kolekcie cisárskeho striebra“. Môžete nakuknúť do komnát Márie Terézie a Jozefa II., prechádzať sa po nádherných barokových terasách, zoznámiť sa so zvieratkami, žijúcimi na zámockých pasienkoch.

K dispozícii bude prehliadka zámku v slovenskom jazyku, dielničky pre deti, ktoré sa budú môcť zahrať na malých šľachticov, skvelý zážitok pre najmenších bude určite jazda na poníkoch, alebo na koči.

Hneď nasledujúci víkend – 16. a 17. septembra si môžete na Schloss hofe užiť ďalšiu veselú akciu – tradičnú Šarkaniádu, keď v nádhernom areáli vystúpia do oblakov desiatky pestrofarebných šarkanov najrôznejších podôb a tvarov. Akciu pod mottom „Plnou parou k nebesám!“ organizuje 1. viedenský spolok lietajúcich šarkanov, bude trvať od 11.00 do 17.00.

Súčasťou tohto veselého víkendu bude bublinková šou, výstava najoriginálnejších dizajnových kúskov šarkanov, stretnutie s ťavami či magická šou poníkov.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Alexandra Elia
schosshof.at
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies