Pre Ľubomíra Višňovského skončila sezóna

NETKY.SK • 12 Máj 2013, 07:48 • 2 min
Pre Ľubomíra Višňovského skončila sezóna

NEW YORK - Hokejisti Pittsburghu Penguins sa stali druhými semifinalistami Východnej konferencie NHL. V šiestom súboji 1. kola play off zvíťazili v noci na nedeľu na ľade New Yorku Islanders 4:3 po predĺžení a celú sériu vyhrali 4:2 na zápasy.

slovakia

left justify in out

Pre slovenského obrancu "ostrovanov" Ľubomíra Višňovského sa tak sezóna skončila, v záverečnom zápase ročníka vyslal počas vyše 26-minútového pobytu na ľade na bránku súpera tri strely a zapísal si jeden plusový bod.

Penguins v stretnutí trikrát zmazali jednogólový náskok súpera a v predĺžení potom strhli víťazstvo na svoju stranu. Autorom víťazného zásahu "tučniakov" bol v 67. minúte obranca Brooks Orpik. Penguins sa do konferenčného semifinále prebojovali prvýkrát od roku 2010, narazia v ňom na Ottawu, siedmy tím po základnej časti.

1. kolo play off NHL

Východná konferencia - šiesty zápas:
NY Islanders - Pittsburgh 3:4 pp

/Konečný stav série: 2:4, Pittsburgh postúpil do semifinále Východnej konferencie/



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies