Pracujem ako „profesionálna priateľka“ a zarábam 60.000 eur mesačne.

NETKY.SK • 3 November 2023, 11:00 • 2 min
Pracujem ako „profesionálna priateľka“ a zarábam  60.000 eur mesačne.

Muži ma dokonca dávajú aj do závetu, tvrdí modelka z Playboya

slovakia

left justify in out

Char Borley nemá záujem o tradičné poňatie vzťahu. Radšej sa stretáva s desiatkami online „kamarátov“, ktorí jej platia stovky tisíc korún za jej pozornosť, čas, náklonnosť a veľké množstvo videí a fotografií. Char tvrdí, že robí profesionálnu priateľku 24/7. Jej každodenná práca prebieha napríklad v písaní SMS o tom, ako sa prebudila alebo čo mala na obed. Posiela svoje fotografie v bielizni alebo zdieľa videohovor pri príprave večere. Char je neustále na svojom telefóne a stará sa o svojich „kamarátov“. Či už sa len chcú porozprávať alebo hľadajú sexuálne povyrazenie. Bývalá modelka z Playboya pracuje ako profesionálna priateľka a tvrdí, že si zarába v prepočte 60.000 eur mesačne. Jej práca spočíva v tom, že predvádza perfektnú partnerku šitú na mieru potrieb daného muža. Je ochotná ku všetkému a neustále online, teda k dispozícii 24/7. Záleží na dobe, počas ktorej si ju najmú. Môže ísť o deň, týždeň alebo pokojne aj mesiac.

Služby pre osamelých a bohatých mužov
Štyridsaťročná Char ponúka svoje služby prevažne osamelým a bohatým mužom. Podľa požiadaviek sa stanoví výška ceny. Najvyššia úroveň vychádza v prepočte 1tisíc euro týždenne. Súčasťou sú každodenné hovory, interakcie cez videochat a veľa fotografií. „Muži platia za to, že ma majú ako partnerku na deň, týždeň alebo dokonca mesiac. Všetko online. Môžu mi kedykoľvek napísať na moje súkromné ​​číslo a majú ku mne prístup 24/7. Väčšina sa chce hlavne porozprávať, ako prebiehal ich deň alebo mať ochotnú virtuálnu spoločnosť,“ tvrdí Char.
Niektorých svojich „kamarátov“ dokonca zaujala natoľko, že na nej myslia aj v závete. Mnohí dokonca na Char získajú ľahkú závislosť a nedokážu sa jej vzdať. Chceli by niečo viac. S týmto sa už vie bez problémov vysporiadať a vzťah vždy udržuje iba v pracovnom móde. Char ďalej pracuje aj ako osobná trénerka, svojmu telu venuje veľa času. Za hodinu si účtuje v prepočte 2400 euro.
Mnoho "kamarátov", osobné vzťahy žiadne
Char má 22-ročnú dcéru, ktorá jej pomáha vyberať najlepšie snímky na Instagram alebo iné siete. Všetky vzťahy v osobnom živote sa jej väčšinou rozpadli, pretože má túto neobvyklú profesiu. Pre mužov býva nepríjemné, že väčšinu času trávim s inými chlapíkmi. „Zo začiatku o svojej kariére mužom nehovorím, ale oni sa to aj tak dozvedia. Takže teraz už radšej lásku nehľadám, muži väčšinou žiarlia. Jeden môj zákazník je so mnou už od roku 2001, takže mu hovorím, že je môj „online partner“. Teraz mi to stačí,“ tvrdí Char. „Som rada, čo moja kariéra urobila s mojím životom. Viem iste, že robím, čo chcem a kedy chcem. Som teraz na seba hrdá a nestarám sa o to, kto si čo myslí,“ hovorí Char.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Monika
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies