Práce na Seneckej ceste sa končia, úsek diaľnice D1 už nebude zadarmo

NETKY.SK • 6 September 2023, 14:30 • 2 min
Práce na Seneckej ceste sa končia, úsek diaľnice D1 už nebude zadarmo

BRATISLAVA 6. september - Slovenská správa ciest v piatok ukončí rekonštrukčné práce na Seneckej ceste. To znamená, že sa končí aj dočasné vyňatie úseku diaľnice D1 z povinnosti úhrady diaľničnej známky. Od 11. septembra tak vodiči opäť budú musieť mať platnú diaľničnú známku.

slovakia

left justify in out

Dočasne bol zadarmo konkrétne úsek od prípojky Bratislava – Zlaté piesky, križovatka diaľnice D1 s cestou I/61 po prípojku Bernolákovo, križovatka diaľnice D1 s cestou II/127 - obojsmerne.

„Verím, že sme týmto krokom pomohli vodičom, aby nestáli v kolónach počas obmedzení, ktoré priniesla rekonštrukcia cesty. Radi takto pomôžeme aj počas ďalších opráv tých ciest I. triedy, kde sa budú dať blízke úseky diaľnic a rýchlostných ciest zadarmo využívať ako obchádzky. Chceme, aby obmedzenia a uzávierky pri opravách ciest ovplyvnili vodičov čo najmenej,“ priblížil minister dopravy SR Pavol Lančarič.

Spomenutý úsek bude opäť spoplatnený od 11. septembra od 00:00 (polnoc z nedele na pondelok).



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katka Vinceová
TS Ministerstvo dopravy SR / Foto: wikipédia
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies