Miluje chytanie rýb, no pre Washington potrebuje najmä MMA

NETKY.SK • 20 Október 2020, 11:14 • 2 min
Miluje chytanie rýb, no pre Washington potrebuje najmä MMA

Hokejista Washingtonu Capitals Martin Fehérváry sa na hokejové sezóny celkovo pripravuje aj vďaka MMA.

slovakia

left justify in out

Aj náš reprezentačný obranca, ktorý je najnovším prírastkom niekedy veľmi početnej enklávy Slovákov v NHL miluje MMA. „Ja osobne mám zaradené v mojej letnej príprave aj kontaktné športy, chodievam zápasiť,“ povedal spoluhráč Alexandra Ovečkina.

 

Aj ďalší

Box či MMA zbožňujú aj iní. „A viem, že viacero hokejistov sa pripravuje vlastne takto, že majú do tých tréningov zapojené či už box, alebo MMA, alebo nejaké to zápasenie,“ povedal 21-ročný hokejista. Fehérváry je aj kamarátom bojovníka Martina Horínka, s ktorým si rád zájde aj na ryby. 

 

 

Pozitívne

Martin sa snaží o pozitívne myslenie. „Nepozerám sa vôbec na to nejakým negatívnym pohľadom,“ povedal k sezóne, v ktorej začal nastupovať v prvom tíme Capitals, no pre koronavírus bola sezóna prerušená. Hoci rodáka z Bratislavy situácia rozsmútila, snažil sa aj to zlé využiť na dobré.

 

„Snažím sa zlepšiť teraz momentálne po tej svojej individuálnej stránke, pripravujem sa doma v Bratislave, chodievam na ľady a snažím sa hlavne udržiavať,“ vysvetlil v relácii Slobodný šport obranca slovenskej hokejovej reprezentácie a Washingtonu Capitals, ktorý miluje rybačku a MMA.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Michal redaktor
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies