POZOR: Žena a jej uzimené deti museli prespávať na kartónoch v tomto parku, polícia im pomohla

NETKY.SK • 11 November 2020, 16:26 • 2 min
POZOR: Žena a jej uzimené deti museli prespávať na kartónoch v tomto parku, polícia im pomohla

Strážcovia zákona sa opäť ukázali ako tí, ktorí sú si vedomí svojho hesla a poslania pomáhať a chrániť.

slovakia

left justify in out

Polícia na sociálnej sieti informuje, že príslušníci Policajného zboru SR pomohli uzimenej žene. A nechýbalo veľa, aby sa udalosť skončila zle. Prakticky tak pomohli v hodine dvanástej. „Policajti z Nitry dostali podnet, že žena so šiestimi deťmi sa má bezcieľne pohybovať Nitre,“ informujú strážcovia poriadku na facebooku s tým, že následne začalo pátranie. 

 

 

„Policajti prehľadávali obchodné centrá, sídliská a taktiež park,“ vysvetlili s tým, že ju našli práve v parku, kde bola so svojimi deťmi a „tam aj prespávala zopár dní na kartónoch“.

V zlom stave sa nachádzali aj jej deti.

 

„Boli podchladené, hladné, smädné a preto sme radi, že ich policajti včas našli. Netrvalo by dlho a mohla sa stať tragédia, keďže vonkajšia teplota už klesala pod nulu,“ vysvetlila polícia s dôvetkom, že rodina sa už nachádza „v zariadení, kde je o ňu postarané“.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Michal redaktor
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies