VIDEO: Hráči zostali v šoku po hrôzostrašnom zranení hviezdy Portlandu

NETKY.SK • 27 Marec 2019, 12:44 • 2 min
VIDEO: Hráči zostali v šoku po hrôzostrašnom zranení hviezdy Portlandu

New York/Bratislava - Veľmi nepríjemný moment prežil basketbalista Jusuf Nurkič z Bosny a Hercegoviny. Nurkič pomohol k víťazstvu v pondelňajšom stretnutí NBA medzi svojím Portlandom a Brooklynom Trail Blazers 32 bodmi a 16 doskokmi, no zápas nedohral po vážnom zranení ľavej nohy, ktoré utrpel v druhom predĺžení pri pokuse o doskok. Z palubovky ho museli vyniesť na nosidlách.

slovakia

left justify in out

Podľa aktuálnych správ si Nurkič zlomil obe kosti predkolenia na ľavej dolnej končatine. Jeho spoluhráči boli v šoku. "Jeden z mojich bratov padol na palubovku ako podťatý. Neviem, čo mám na to povedať, ťažko to opísať slovami," uviedol jeho spoluhráč Enes Kanter.

 

 

Hviezda Portlandu by sa mala podľa všetkého plne zotaviť po operácii, ktorú dnes absolvoval. "Pre jeho návrat na palubovky však neexistuje časový rámec," informovali Trail Blazers na klubovej stránke.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Good team win #hadžomoj #ripcity

Príspevok, ktorý zdieľa Jusuf Nurkić (@bosnianbeast27),


 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona