Požiar po výbuchu v Chemosvite hasiči zlikvidovali

NETKY.SK • 1 Október 2013, 12:09 • 2 min
Požiar po výbuchu v Chemosvite hasiči zlikvidovali

POPRAD – Po takmer 12 hodinách zlikvidovali hasiči požiar pece v Chemosvite vo Svite. Na mieste stále zostávajú hasiči, ktorí pomáhajú rozoberať poškodenú strechu, kde vyhľadávajú možné ohniská požiaru.

slovakia

left justify in out

Pri výbuchu pece v pondelok večer sa zranili dve osoby, z toho jedna ľahko a jedna ťažko, ktorá zostala v nemocnici. Ľahšie zranenú osobu po ošetrení prepustili z nemocnice. Podľa informácií z dispečingu popradských hasičov je na mieste stále vyšetrovateľ, ktorý zisťuje príčinu požiaru, ako aj rozsah škôd.

Jeden z dvojice zranených, ktorý zostal v nemocnici v Poprade, 48-ročný muž zo Svitu, má popáleniny na ruke a časti hlavy. Muž je mimo ohrozenia života a stabilizovaný, informovala hovorkyňa popradskej nemocnice Sylvia Galajda. Dĺžka hospitalizácie zatiaľ nie je známa. Druhý zranený, 57-ročný muž z Hrabušíc, utrpel len ľahšie popáleniny a jeho hospitalizácia nebola potrebná. 

Popradskí hasiči dostali hlásenie o nehode v Chemosvite vo Svite v pondelok o 20:12. Na mieste zasahovali okrem závodných hasičov aj profesionálni hasiči z Popradu, Vysokých Tatier a Mengusoviec. Požiar zlikvidovali dnes ráno o 7:23.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies