Požiar obytného domu v Duisburgu má najmenej dve obete, desať ľudí sa zranilo

NETKY.SK • 5 September 2017, 06:00 • 2 min
Požiar obytného domu v Duisburgu má najmenej dve obete, desať ľudí sa zranilo

DUISBURG - Najmenej dvaja ľudia prišli o život a ďalších desať utrpelo zranenia, štyria z nich ťažké popáleniny, pri požiari, ktorý v noci nadnes vypukol na prvom poschodí dvojpodlažného domu obývaného občanmi Poľska, Rumunska a Turecka v Duisburgu v nemeckej spolkovej krajine Severné Porýnie-Vestfálsko.

slovakia

left justify in out

Najmenej dve osoby sú stále nezvestné, telá dvoch mŕtvych našli dnes v troskách objektu. Prípad vyšetrujú kriminalisti-špecialisti na hrdelné zločiny.

 

Zrejme to nie je náhoda, pretože internetový server derwesten.de s odvolaním sa na očitých svedkov informuje o údajnom verbálnom konflikte dvoch niekdajších priateľov-tínedžerov, ktorý predchádzal požiaru a pri ktorom mal jeden z aktérov pohroziť zapálením objektu.

 

Polícia však tieto informácie zatiaľ nekomentovala s ohľadom na pokračujúce vyšetrovanie prípadu. Viacerí z obyvateľov objektu využili jedinú možnosť na únik pred plameňmi cez strechu a skok do políciou pripraveného nafukovacieho záchranného vreca. Jedna z týchto osôb však dopadla mimo priestor a privodila si ťažké zranenia. Štyri ťažko popálené osoby previezli na špecializované kliniky v Duisburgu a Bochume.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies