Potvrdené: Vo Veľkom Mederi išlo o hromadnú samovraždu

NETKY.SK • 30 Júl 2015, 12:48 • 2 min
Potvrdené: Vo Veľkom Mederi išlo o hromadnú samovraždu

VEĽKÝ MEDER – V prípade troch mŕtvych osôb vo Veľkom Mederi v okrese Dunajská Streda k usmrteniu nedošlo konaním inej osoby, vyplýva zo stredajšej (29.7.) pitvy. Procesné úkony naďalej pokračujú. TASR informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Trnave Martina Kredatusová.

slovakia

left justify in out

Pondelňajší (27.7.) nález troch mŕtvych osôb v byte vo Veľkom Mederi vyšetrovala polícia ako vraždu. Ako Kredatusová uviedla, na obvodné oddelenie polície prišla priateľka 33-ročného muža a nahlásila, že sa nevie nikomu z rodiny dovolať.  

 

Polícia preto privolala hasičov, ktorí sa za jej asistencie dostali cez okno do bytu na druhom poschodí. Po vojdení do bytu v ňom našli tri mŕtve osoby. Išlo o 56-ročnú ženu, ktorá ležala v spálni na posteli, jej 60-ročného manžela a v ďalšej izbe na gauči ležal ich 33-ročný syn. Na mieste udalosti bol nájdený aj usmrtený pes. Rodina list na rozlúčku nezanechala.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies