82-ročný vodič utrpel ťažké zranenia po náraze do odstaveného kamióna

NETKY.SK • 2 Jún 2023, 13:50 • 2 min
82-ročný vodič utrpel ťažké zranenia po náraze do odstaveného kamióna

DIENOVEC - Ťažké zranenia utrpel 82-ročný vodič vozidla značky Toyota Auris, ktorý vo štvrtok (1. 6.) popoludní pri obci Drienovec v okrese Košice-okolie zišiel z cesty a narazil do odstaveného kamióna.

slovakia

left justify in out

Informovala o tom košická krajská polícia na sociálnej sieti. K nehode došlo okolo 12.50 h. Vodič viedol auto po rovnom úseku cesty v smere jazdy od obce Turňa nad Bodvou na Drienovec.

 

Podľa polície "pravdepodobne z dôvodu únavy zišiel s vozidlom v smere svojej jazdy vľavo mimo komunikáciu, kde po niekoľkých metroch narazil svojou ľavou prednou častou vozidla do tam odstaveného návesu a následne aj do pravej zadnej časti nákladného motorového vozidla". Ťažké zranenia utrpel podľa predbežnej lekárskej správy. Dychová skúška požitie alkoholických nápojov pred jazdou u vodiča nezistila. 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Interny redaktor

Netky
JAR JE TU O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona