Potvrdené: Lampard zostáva v Chelsea aj v budúcej sezóne

NETKY.SK • 16 Máj 2013, 14:34 • 2 min
 Potvrdené: Lampard zostáva v Chelsea aj v budúcej sezóne

LONDÝN - FC Chelsea si zabezpečil služby svojho čerstvého rekordného strelca Franka Lamparda na ďalšiu futbalovú sezónu. Tridsaťštyriročný stredopoliar v sobotu dvakrát skóroval pri ligovom víťazstve 2:1 na pôde Aston Villy, čím prekonal historický rekord v počte presných zásahov mužstva zo Stamford Bridge.

slovakia

left justify in out

Lampard ich má momentálne na konte už 203. V stredu priviedol Londýnčanov z pozície kapitána k víťazstvu vo finále Európskej ligy UEFA. V Amsterdame zvíťazili "The Blues" 2:1 gólom obrancu Branislava Ivanoviča z nadstaveného času. "Od konca minulého roka sme s Frankom diskutovali o podmienkach nového kontraktu. Celý čas mali tieto rokovanie pozitívny smer. Sme šťastní, že môžeme oznámiť predĺženie vzájomnej spolupráce do konca budúceho ročníka," uvádza sa na oficiálnej stránke FC Chelsea. "Každý vedel, že môj sen je zostať v Chelsea. Neuveriteľne dlho sme rokovali o novej zmluve, a vždy to boli priateľské debaty. Moja priorita je pomôcť tímu k trofejam aj na budúci rok, ani nemôžem byť šťastnejší," vyjadril sa anglický reprezentant.

O Lampardovej budúcnosti v kádri dvojnásobného anglického šampióna sa dlho špekulovalo. Obľúbenec fanúšikov chcel zostať v londýnskom mužstve, ale údajne nezapadal do dlhodobej koncepcie vedenia klubu. Potom sa diskutovalo o novom trénerovi FC Chelsea, keďže Rafael Benítez skončí po tejto sezóne. Nástupcom Beníteza by sa mohol stať José Mourinho, ktorý už viedol Chelsea v rokoch 2004 - 2007.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies