Pôsobíte v turizme? Prezentujte sa pred 100-tisíc návštevníkmi výstavy v Číne!

NETKY.SK • 17 Február 2024, 08:30 • 2 min
Pôsobíte v turizme? Prezentujte sa pred 100-tisíc návštevníkmi výstavy v Číne!

Veľvyslanectvo Slovenskej republiky v Číne informuje o príprave národného stánku na výstave Beijing International Tourism Expo (BITE), ktorá sa uskutoční 14. - 16. júna 2024 v Pekingu.

slovakia

left justify in out

BITE je odborná profesionálna výstava v oblasti turizmu, s tematickými seminármi, fórami a výstavnou plochou 12 tis. m2. Patrí medzi 3 najvýznamnejšie výstavy v Číne pre oblasť cestovného ruchu a turizmu. Prvé dva dni je sprístupnená len profesionálnym návštevníkom (B2B / B2G stretnutia, možné dohodnúť vopred cez online platformu).

Každoročne priláka vyše 1000 vystavovateľov z viac ako 40 krajín sveta a 20 provincií a autonómnych oblastí Číny, vyše 6000 profesionálnych organizácií pôsobiacich v cestovnom ruchu (buyers), 30 tisíc obchodníkov (trade visitors)  a 100 tisíc návštevníkov.

Možnosť prezentácie na výstave v stánku SR (9m2) je bezplatne otvorená firmám pôsobiacim v cestovnom ruchu v SR, odbornej verejnosti a inštitúciám.

Väčšia plocha stánku bude prenajatá len v prípade záujmu inštitúcií SR o finančnú spoluúčasť. V prípade záujmu o účasť kontaktujte ekonomickú diplomatku Veľvyslanectva SR v Pekingu pani M. Mihálovú Šteliarovú, e-mail: martina.mihalova@mzv.sk do 28. februára 2024.
Kontakt na organizátora: pani Erica Yang, e-mail: erica_yang@bre-expo.com, tel.: +86 13391713709.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Rastislav Čižmár
Zdroj: MZV SR (www.mzv.sk), ilustračné foto (www.ytravelblog.com)
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies