Poprad má medzi extraligistami najviac fanúšikov na Facebooku

NETKY.SK • 12 Máj 2014, 17:20 • 2 min
Poprad má medzi extraligistami najviac fanúšikov na Facebooku

BRATISLAVA - Spomedzi účastníkov hokejovej Tipsport extraligy má najväčšiu fanúšikovskú základňu na sociálnej sieti Facebook tím HK Poprad.

slovakia

left justify in out

"Kamzíci" nedávno prekonali hranicu 20-tisíc priaznivcov. Druhý je v pomyselnom rebríčku MHC Mountfield Martin (takmer 12-tisíc) a až tretí úradujúci vicemajster HK Nitra (cez 8500). "Hokej robíme pre fanúšikov, preto sa ich snažíme mobilizovať aj takouto formou. Máme už len jedno želanie. Viac fanúšikov na tribúnach! Viac ľudí predstavuje vyššie príjmy zo vstupného. Tie klub používa na výplatu miezd pre hráčov a aj vďaka nim im zabezpečí pravidelný príjem. Vtedy sa nemôžu fanúšikovia v prípade zlého výkonu sťažovať na to, že hráči hrali zle kvôli absencii peňazí, " uviedol jeden z administrátorov klubového protilu na Facebooku Daniel Laškody.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies