Poľovačka ako hobby: Prezradíme vám, ako sa na ňu pripraviť

NETKY.SK • 28 August 2020, 10:59 • 2 min
Poľovačka ako hobby: Prezradíme vám, ako sa na ňu pripraviť

Neskúsený zelenáč či vášnivý poľovník s dlhoročnými skúsenosťami? Či už s poľovníctvom iba začínate alebo ste zanietený milovník hôr, táto záľuba je dozaista srdcovou záležitosťou.

slovakia

left justify in out

Povedzme si úprimne. Zrejme každá dobrodružná povaha túži aspoň raz za život zbystriť samotného kráľa našich hôr či rovno uloviť šestoráka. Presvedčte sa, čo všetko si treba zbaliť na vydarenú poľovačku. Ešte predtým, ako sa vydáte na výlet do hôr a zaznie prvý výstrel, dôkladne sa prichystajte!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa IBO s.r.o. (@ibo_polovnik),

 

Ako sa správne vyzbrojiť?

Tak, ako si pripravujete vhodné oblečenie na turistiku, takisto je dôležité vybrať to správne poľovnícke oblečenie na lov. Musí zaistiť vysoký komfort, funkčnosť a, samozrejme, nenápadnosť. Nenápadnosť a splynutie s prírodným prostredím je predsa polovica úspechu. Vzdialenosť, na ktorú budete strieľať a účel, na ktorý chcete zbraň používať, sú najdôležitejšími faktormi pri výbere tej správnej zbrane.

 

Chcete zvýšiť svoje šance?

Ako zabezpečiť, aby sa vaša lovecká vychádzka premenila na úspešný lov? Aj keď pri poľovačke určite naplno zapájate všetky zmysly a veríte svojim inštinktom, stále si môžete tak povediac trochu dopomôcť. Dnes je na trhu široké spektrum loveckých výdobytkov a doplnky na lov dostať v každej dobrej poľovníckej predajni. Dopomôcť si môžete kvalitnými vábničkami na zver, píšťalkami či vnadidlami. Ak chcete spojiť príjemné s užitočným, stačí si pribaliť kempingové vybavenie a vziať so sebou rodinu či partiu kamarátov. 

 

img

 

Ako čo najlepšie zaistiť revír?

Už dávno nie je poľovačka spojená len s dobre nabitou zbraňou a veľkou dávkou trpezlivosti. Dnes sa môžete tešiť nielen z krásnych trofejí, ale aj z úžasných záberov, ktoré ponúkajú nenápadné fotopasce. Divoké lesné zvieratá a nerušenú prírodu si tak môžete užívať aj zo záberov, ktoré sa vám na vašej hliadke podarí zachytiť.

 

Teraz už len stačí vybrať ten správny revír a lov sa môže začať.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies