Polícia zadržala podozrivého z vraždy deväťročnej Olívie

NETKY.SK • 26 August 2022, 17:14 • 2 min
Polícia zadržala podozrivého z vraždy deväťročnej Olívie

LIVERPOOL - O tragickom úmrtí malej Britky Olívie Pratt-Korbel, ktorá bola zastrelená vo vlastnom dome, sme vás informovali predvčerom.

slovakia

left justify in out

Anglická polícia zrejme už pozná jej vraha. Ozbrojené jednotky včera v noci vrthli do jedného z bytov v štvrti, v ktorej sa vražda stala. Podozrivý strelec bol zatknutý a v súčasnosti ho vyšetrovatelia vypočúvajú. Podľa susedov býva v byte  mladý manželský pár, vyšetrovaný muž má 36 rokov. 

 

img


Pred bytovým domom do týchto chvíľ hliadkujú príslušnici jednotky Matrix, ktorá sa špecializuje na závažné trestné činy a organizovaný zločin. Britská ministerka vnútra Priti Patel dnes zároveň navštívila rodinu zavraždenej Olívie. Pre médiá uviedla, že jej rezort poskytne polícii v Merseyside dodatočných 350 000 libier, aby sa zamerala na „sťahovanie zbraní z ulíc“ a boj proti organizovanému zločinu.

 

img

 

Taktiež verejnosť informovala, že poskytne „balíček starostlivosti“ v hodnote 150 000 libier pre obyvateľov Liverpoolu. Oliviu zastrelili po tom, ako do domu jej rodičov v noci vtrhol strelec v kukle pri prenasledovaní drogového dílera Josepha Neeho.

 

Matka Olívie bola pri vražde svojej dcéry postrelená do zápästia, jej otec mal utrpieť vážne zranenia. Vojna v uliciach Liverpoolu nabrala v posledných mesiacoch hrozivé rozmery.  

 

Viac o prípade si môžete prečítať tu: Británia oplakáva dievčatko, ktoré sa stalo obeťou hrozného činu

 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Ida Zeleznikova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies