Polícia vyzýva svedkov k objasneniu nehody v Košiciach

NETKY.SK • 22 December 2016, 14:39 • 2 min
Polícia vyzýva svedkov k objasneniu nehody v Košiciach

KOŠICE - Košická polícia vyšetruje dopravnú nehodu dvoch vozidiel, ku ktorej došlo v sobotu 17. decembra o 21.35 h na Ostrovského ulici v Košiciach. V tejto súvislosti žiada o pomoc svedkov.

slovakia

left justify in out

Podľa polície doposiaľ nezistený vodič osobného motorového vozidla presne nezisteného typu a evidenčného čísla, pravdepodobne Škody Felície striebornej farby išiel v smere od Lomonosovovej ulice ku Gemerskej ulici.

 

"Podľa doterajšieho šetrenia za odbočkou na Turgenevovu ulicu v dôsledku neprispôsobenia rýchlosti jazdy najmä svojim schopnostiam, stavu a povahe vozovky prešiel s vozidlom do protismernej časti vozovky. Ľavou bočnou časťou narazil do oproti idúcej dodávky značky Fiat Ducato, bielej farby, ktorú viedol vodič od Gemerskej ulice," uviedol hovorca Krajského riaditeľstva Policajného zboru (PZ) v Košiciach Alexander Szabó.

 

Vodič, ktorého totožnosť polícia nateraz nepozná, podľa jeho slov následne z miesta dopravnej nehody odišiel. "Polícia žiada svedkov tejto dopravnej nehody, ktorí v čase udalosti prechádzali okolo uvedeného miesta, prípadne videli priebeh danej udalosti, aby sa prihlásili na oddelení dopravných nehôd Okresného riaditeľstva PZ v Košiciach na Rampovej ulici č. 7 alebo na tel. čísle 09619-32510, prípadne na čísle 158," dodal Szabó.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies