Polícia vyšetruje útok na 15-ročnú dievčinu a jej matku

NETKY.SK • 8 September 2014, 11:00 • 2 min
Polícia vyšetruje útok na 15-ročnú dievčinu a jej matku

PIEŠŤANY - Polícia vyšetruje okolnosti, za ktorých došlo v nedeľu 7. septembra popoludní k zraneniu dvoch žien na ulici Bodona v Piešťanoch. Vo veci sa začalo trestné stíhanie pre podozrenie z ťažkej ujmy na zdraví. Muža podozrivého z útoku policajti po incidente zadržali a umiestnili do cely policajného zaistenia.

slovakia

left justify in out

Z dôvodu možného zmarenia vyšetrovania bude polícia podľa vyjadrenia krajskej policajnej hovorkyne v Trnave Márie Linkešovej ďalšie informácie o prípade poskytovať až neskôr. Piešťanský portál pnky.sk s odvolaním sa na svedkov uvádza, že k incidentu došlo v objekte nazývanom azylák. Muž na aute s hlohoveckou poznávacou značkou mal pritlačiť o bránu dievča a spôsobiť mu zranenia. Následne vybral z auta vidly a pokúsil sa nimi naň zaútočiť, v čom mu mala zabrániť matka poškodenej. Muž následne z miesta činu ušiel. Policajti našli opustené poškodené auto na nábreží Váhu.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies