Polícia sa zaoberá webom, ktorý znevažuje lekárov pre vykonávanie interrupcií

NETKY.SK • 27 Jún 2023, 10:00 • 2 min
Polícia sa zaoberá webom, ktorý znevažuje lekárov pre vykonávanie interrupcií

BRATISLAVA - Bratislavská polícia sa zaoberá webom, ktorý znevažuje vybraných lekárov vykonávajúcich umelé prerušenie tehotenstva.

slovakia

left justify in out

Bratislavská polícia sa zaoberá webom, ktorý znevažuje vybraných lekárov vykonávajúcich umelé prerušenie tehotenstva. Pre TASR to potvrdila bratislavská krajská policajná hovorkyňa Jana Šimunková. "Prípadom sa zaoberajú útvary v pôsobnosti Okresného riaditeľstva Policajného zboru (PZ) Bratislava IV," priblížila.

 

Anonymná webová stránka upozorňuje na mená lekárov vykonávajúcich umelé prerušenie tehotenstva. Je k nim pripojený popis, že ide o "potratárov, ktorí obhajujú zabíjanie nenarodených detí". Znevažovanie lekárov odsudzujú Slovenská komora lekárov (SLK) aj Zväz ambulantných poskytovateľov (ZAP). Obsah webovej stránky označili za prejav nenávisti či fanatizmus. Vyzvali orgány činné v trestnom konaní, aby v danej veci začali konať.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Marek Nemček
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies