Polícia pátra po páchateľovi podozrivom z prania peňazí

NETKY.SK • 20 Marec 2015, 10:42 • 2 min
Polícia pátra po páchateľovi podozrivom z prania peňazí

BRATISLAVA - Polícia pátra po neznámom páchateľovi v súvislosti s objasňovaním zločinu legalizácie príjmu z trestnej činnosti.

slovakia

left justify in out

Zatiaľ neznámy páchateľ si ešte 10. septembra 2014 nechal v banke na Námestí hraničiarov v Bratislave otvoriť osobný účet. Ako informoval bratislavský policajný hovorca Michal Szeiff, na tento účet previedol zo zatiaľ nezisteného miesta cez internet peniaze získané z podvodu, ktorý sa stal v Nemecku. "Svojím konaním páchateľ previedol banke príjem alebo iný majetok pochádzajúci z trestnej činnosti v úmysle zatajiť jeho pôvod v trestnom čine, a spôsobil tak celkovú škodu 53 128 eur," priblížil Szeiff. V súvislosti s tým polícia pátra po mužovi, ktorý bol 10. septembra v banke založiť účet a mal pri sebe odcudzený pas občana Veľkej Británie, podľa polície pravdepodobne falošný. Polícia hľadá približne 35 až 40-ročného muža, vysokého približne 180 až 185 centimetrov. Hľadaný muž je strednej postavy, má krátke vlasy. Oblečenú mal čiernu košeľu s dlhými rukávmi. Akékoľvek informácie o hľadanom mužovi môžu ľudia oznámiť na bezplatnom telefónnom čísle 158 alebo osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies