Polícia chváli disciplinovaných občanov, rozdáva aj takéto darčeky

NETKY.SK • 25 Október 2020, 16:38 • 2 min
Polícia chváli disciplinovaných občanov, rozdáva aj takéto darčeky

Dodržiavanie predpisov a nariadení v súvislosti s epidemiologickou situáciou je podľa policajtov väčšinou príkladné. Nájde sa len pár jednotlivcov, ktorí nariadenia ignorujú.

slovakia

left justify in out

Polícia SR informuje, že veľká väčšina ľudí je v tieto dni zodpovedná a pokojná. Na prijaté opatrenia, resp. ich dodržiavanie občanmi v praxi dozerajú príslušníci Policajného zboru (PZ) SR. Aj oni tak chcú prispieť k tomu, aby sa čo najskôr podarilo nový koronavírus poraziť. „V tomto týždni sme v Prešovskom kraji zistili desiatky porušení opatrení, najmä v súvislosti s nenosením rúška, čo teda znamená, že stále sa nájdu jedinci, ktorí nariadenia bojkotujú, no väčšina z vás k nim pristupuje zodpovedne a pri stretnutí s policajtmi ste priateľskí a ústretoví, čo si veľmi vážime,“ uviedli slovenskí strážcovia zákona a poriadku na sociálnej sieti.

 

Príslušníci sa pochválili aj tým, že mnohí občania sa s nimi dokonca aj radi odfotia. „Niektorí z vás od nás dostali aj malý darček s logom Policajného zboru SR,“ uzavrela polícia. Rúška, ale aj dezinfekčné prostriedky si môžete kúpiť aj na našom e-shope.

 

Pozrite si aj o záujme zahraničných médií o slovenské testovanie.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Michal redaktor
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies