Amatérski fotografi sa opäť predstavia na súťaži AMFO

NETKY.SK • 8 Január 2023, 13:00 • 2 min
Amatérski fotografi sa opäť predstavia na súťaži AMFO

NITRA - Krajské osvetové stredisko (KOS) v Nitre začalo s prípravou 51. ročníka súťaže neprofesionálnych fotografov AMFO 2023. Ako informovali organizátori, odporúčanou témou tohtoročnej súťaže je identita.

slovakia

left justify in out

Amatérski fotografi sa so svojimi prácami môžu do súťaže prehlásiť do 22. marca. "Vernisáž a vyhlásenie výsledkov regionálneho kola bude v KOS v Nitre 13. apríla. Následná výstava potrvá v priestoroch strediska do 28. apríla," informovali organizátori. Postupová súťaž a výstava amatérskej fotografickej AMFO patrí k najstarším a najprestížnejším podujatiam na Slovensku. "Jej poslaním je pomáhať pri vyhľadávaní talentovaných tvorcov. Vytvára tiež podmienky na zviditeľnenie diel rôzneho tematického a žánrového zamerania. Tým prispieva k rozvoju amatérskej fotografie na Slovensku," doplnili organizátori. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Interny redaktor
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies