Policajtom v Lamači pomôže v službe elektrobicykel

NETKY.SK • 10 Apríl 2014, 13:33 • 2 min
Policajtom v Lamači pomôže v službe elektrobicykel

BRATISLAVA - Okrskoví policajti v bratislavskom Lamači budú môcť jazdiť na elektrobicykli. Ten pre potreby mestskej polície kúpila mestská časť Lamač za 720 eur.

slovakia

left justify in out

Elektrobicykel dnes do užívania mestskej polície odovzdal starosta Lamača Peter Šramko. Agentúru SITA o tom informoval hovorca bratislavskej mestskej polície Peter Pleva.

 

Elektrobicykel budú používať dvaja lamačskí okrskári. Podľa Plevu je jeho výhodou najmä to, že sa policajti na elektrobicykli dostanú aj na miesta, kde je problém dostať sa autom. Lamač je síce malá mestská časť, je však hornatejšia, autom sa preto polícia všade nedostane. "Výhodou je, že hliadka sa dostane na miesto rýchlejšie ako pešo," dodal Pleva. Elektrobicykel budú hliadky využívať tak, aby pokrývali celodennú službu, využívať sa dá však najmä pri priaznivom počasí. 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies