Policajtom museli oči vypadnúť! Žena priniesla na policajnú stanicu muníciu v igelitke, našla ju pri jarnom upratovaní

NETKY.SK • 27 Apríl 2021, 15:09 • 2 min
Policajtom museli oči vypadnúť! Žena priniesla na policajnú stanicu muníciu v igelitke, našla ju pri jarnom upratovaní

BRATISLAVA - Žena priniesla na policajnú stanicu v bratislavskej Dúbravke nájdenú muníciu v igelitke.

slovakia

left justify in out

Informovala o tom bratislavská krajská polícia na sociálnej sieti. V pondelok priniesla na Obvodné oddelenie Policajného zboru (PZ) v Dúbravke  55-ročná Bratislavčanka predmety, ktoré našla počas upratovania na povale rodinného domu.

 

„Po odovzdaní obsahu igelitky službukonajúci policajt zistil, že ide o muníciu a rôzne kovové predmety s vojenským označením," uviedla polícia.

Na policajné oddelenie následne privolali pyrotechnika, ktorý zistil, že ide o pyrotechnické značkovacie a signálne prostriedky zavedené v ozbrojených zložkách SR, napríklad výbušky, dymovnice, slzné granáty či signálne náboje.

 

Pyrotechnik predmety zaistil a previezol na príslušný útvar PZ, kde budú odborným spôsobom zničené. "V súvislosti s týmto prípadom vyzývame občanov k opatrnosti v prípade nálezu takýchto podozrivých predmetov. V prípade takéhoto nálezu je potrebné túto skutočnosť oznámiť na bezplatnom čísle polície 158 a za žiadnych okolností s podozrivými predmetmi do príchodu hliadky PZ nemanipulovať," upozorňuje polícia verejnosť.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katarina Zakova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies