Policajtom a hasičom dokúpia termobielizeň

NETKY.SK • 10 Máj 2014, 09:11 • 2 min
Policajtom a hasičom dokúpia termobielizeň

BRATISLAVA - Ministerstvo vnútra chce policajtom a hasičom dokúpiť termobielizeň, vyhlásili súťaž v predpokladanej hodnote 6 200 000 eur. Vyplýva to z oznámenia o vyhlásení verejného obstarávania, ktoré zverejnili v obstarávacom vestníku.

slovakia

left justify in out

Termobielizeň pre príslušníkov polície a hasičského zboru plánujú kupovať od jedného dodávateľa, ktorý vzíde z tendra. S firmou uzavrú rámcovú dohodu na štyri roky. V súťaži má rozhodnúť najnižšia cena.

 

Ministerstvo vnútra chystá aj veľký tender na nákup obuvi pre svoje zložky. Súťaž bude v hodnote takmer 14,5 milióna eur. Veľké doplnenie skladových zásob oblečenia vybavil rezort koncom januára, keď objednali pre policajtov a hasičov textil za približne 3,5 milióna eur. V dvoch kúpnych zmluvách objednali tričká, košele či pracovné uniformy. Rezort sa nedávno postaral aj o ponožky a podkolienky do topánok hasičov a policajtov, uzavreli rámcovú dohodu za viac ako päť miliónov eur.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies