Policajti zabránili najhoršiemu. Kamionistu zastavili cestou do práce, nafúkal cez 2 promile!

NETKY.SK • 26 Marec 2024, 17:00 • 2 min
Policajti zabránili najhoršiemu. Kamionistu zastavili cestou do práce, nafúkal cez 2 promile!

Pozornosti bratislavských dopraných policajtov neunikla v pondelok 25. marca večer jazda vozidla Volkswagen Passat, ktorého vodič jazdil na diaľnici D1 v smere do Trnavy zo strany na stranu. Krátko pred 20.00 h. sa rozhodli predpísaným spôsobom toto vozidlo zastaviť.

slovakia

left justify in out

Vodič bol pri kontrole podrobený dychovej skúške pri ktorej mu bola nameraná hodnota 2,19 promile a stav ťažkej opitosti. Opakované dychové skúšky prítomnosť alkoholu v dychu vodiča potvrdili. Zarážajúce bolo, že vodič podľa jeho slov smeroval do práce pre kamión, s ktorým mal cestovať ďalej do Rakúska!

K tomu ale nedošlo, muža policajti obmedzili na osobnej slobode a eskortovali na policajné oddelenie. Po vykonaní potrebných úkonov vzniesol poverený príslušník obvinenie z trestného činu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky 36-ročnému Bohdanovi P. občanovi Ukrajiny.

Preto opäť polícia apeluje na vodičov, aby boli na cestách voči sebe ako aj k ďalším účastníkom cestnej premávky zodpovední a alkohol alebo iné návykové látky pred alebo počas jazdy za žiadnych okolností nepožili!



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Barbora Šimkaninová
Zdroj: Ministerstvo vnútra SR, Foto: Ilustračná (Facebook / Polícia Slovenskej republiky)
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies